Fight For My Way Konusu ve Oyuncuları

Fight For My Way, son dönemde oyunculuk kalitesi yüksek olan dizilerden biriydi. Ne yalan söyleyeyim esas oğlan rolündeki Park Seo Joon'dan böylesi bir oyunculuk beklemiyordum. Yönetmenin hakkını vermek lazım burada sanırım. Kim Ji Won'u daha önce birçok yapımda izledim. Oyunculuk yeteneğinin yüksek olduğunu düşünüyordum zaten ama şimdiye kadar yer aldığı tüm yapımların içinde en iyi oyunculuk sergilediği işin de bu olduğunu söylemem gerek. Taşralı sert kız rolü çok yakışmış.


Dizinin konusuna gelirsek, adından da anlaşılacağı üzere hayalleri peşinden koşan insanları anlatıyor. Birbirini çocukluktan beri tanıyan 3 yakın arkadaş ve aralarına sonradan katılmış +1 ile dörtlemiş bir grubun hikayesi. Karakterlerin hepsi birbirinden farklı, hepsi merak uyandırıcı özelliklere sahip.
Kısaca bahsetmek gerekirse Ko Dong Man (Park Seo Joon), eski bir milli tekvandocu; ancak kardeşinin ameliyat masrafını karşılayabilmek için şikeye karışmış ve milli takımdan ihraç edilmiş bir genci canlandırıyor. 10 yıl boyunca geçici işlerde çalışarak hayatını kazanmaya çalışan ama asla pes etmeyen bir karaktere sahip.
Choi Ae Ra (Kim Ji Won), eline mikrofon aldığında dünyadan soyutlanan, sahnede olmak için yaratılmış genç bir kadını canlandırıyor. Ko Dong Man'a karşı tek taraflı aşk beslemekte; ancak Ko Dong Man'ın aklının beş karış havada ve eski sevgilisinde takılı kalmış olması sebebiyle duygularını bastırmaya çalışıyor.
Baek Seol Hee (Song Ha Yoon), 3 kişilik arkadaş grubunun en anaç olanı. Hayali bu dörtlü gruba sonradan katılan sevgilisi Kim Joo Man (Ahn Jae Hong) ile evlenip mutlu bir aile kurmak. İkili aynı işyerinde çalışıyor; ancak Joo Man'ın terfi alma ihtimaline zarar vermemek adına iş arkadaşlarından birlikteliklerini gizliyorlar. Joo Man karakteri ilerleyen bölümlerde az canımızı sıksa da sonunda yola gelecek, merak etmeyin.


Bu sahne benim kalbime en çok dokunan sahne oldu. Kalp atışımın hızlandığını hissettim, içim pırpır etti, mutlu oldum falan. En romantik sahnelerden biriydi. Dizinin genelinde de romantizm ve komedi eşit ağırlıktaydı bence. Şapşallıkları komik, arkadaşlıkları büyük, farkında değilken bile aşkları çok romantikti. :)


Dizide konuk oyuncu kalitesi de yüksekti. Full oyuncu kadrosu şu şekilde:

Bir sonraki dizide görüşmek üzere 안녕 Annyeong :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Part-Time Spy

Başrollerini Gang Ye Won, Han Chae Ah ve Nam Goong Min'in (Namgung Min olarak da geçiyor bazı kaynaklarda) paylaştığı aksiyon-komedi tü...