Hello Monster (Remember You) Dizi Konusu ve Oyuncuları

Hello Monster (Remember You), dram-suç-gizem türünde bir dizi. Dizi tanıtımlarından birinde her ne kadar Seo In Guk ve Jang Na Ra'nın birbirine yapıştığı bu seksi pozu görmüş olsak da işler aslında öyle değil, bilginize. Romantizm pek beklemeyin yani, canının yanar. :)



Lee Hyun (Seo In Guk), Amerika'da yaşayan, dahi bir polis danışmanı. Görevi suçluların profillerini çıkararak polise yardım etmek. Amacı aslında adaleti sağlamak, suçluları ait oldukları yere göndermek falan değil. Onun tek derdi suçun içine gizlenmiş bulmacayı çözmek ve eğlenmek. Ayrıca bir adet de kitabı yayımlanmış paşamızın "Katilin Oğlu Olmak" adında. Meşhur da yani. :)
Lee Hyun birgün bir e-mail alır ve bu e-maildeki bulmacayı çözmek için Kore'ye geri dönüş yapar. İlk gittiği yer ise bir suç mahallidir. Bulmaca, geçmişten bir katili ve kaybolan kardeşinin akıbetini öğrenmek için çözülmesi gereken bir bulmacadır.


Cha Ji An (Jang Na Ra), babası geçmişte suçlu damgası yemiş ve bu gerçekle büyümek zorunda kalmış, yine de yılmamış ve polis olmayı başarabilmiş bir karakter. Özel bir araştırma ekibinin kurulmasıyla ikili birlikte çalışmaya başlar. 

Dizinin ilk bölümlerinde kötü adam olan D.O.'yu görüyoruz. Konuk oyuncu olduğu için adı cast kadrosunda görünmüyor olsa da dizinin büyük yapı taşlarından biri. Daha önce It's Okey It's Love dizisinde izlemiştim kendisini. Oyunculuğunu beğenmiştim ama güldüğü sahneler bir an önce geçsin gitsin istemiştim, içim ısınmamıştı bir türlü. Burada öyle olmadı. Kötü adam olduğuna beni inandırdı, gerdi, canımı sıktı falan.. İyiydi yani.

Bir kötü adamımız da Park Bo Gum'un canlandırdığı Avukat Jung Sun Ho karakteri. Her ne kadar kötü adam olsa da, bende her bölümde yanaklarından makas alma isteği uyandıran masum çocuk hissi uyandırdı.

Dizinin full oyuncu kadrosunu şöyle buyrunuz:
Hello Monster Oyuncu Kadrosu
Dizi repliklerini düzenlediğim ve görüşlerimi belirttiğim yazıma buradan ulaşabilirsiniz.


Dizinin benim çok sevdiğim OST'u:

Dizi tanıtımı:

1 yorum:

  1. Casino and Sports Betting | Jackson County, Mississippi
    With online betting now legal, you can bet 서울특별 출장샵 your favorite sports, whenever and wherever 아산 출장안마 you 충청남도 출장샵 like. You can also bet 제주도 출장안마 on NFL, NBA, MLB, 광양 출장샵

    YanıtlaSil

Part-Time Spy

Başrollerini Gang Ye Won, Han Chae Ah ve Nam Goong Min'in (Namgung Min olarak da geçiyor bazı kaynaklarda) paylaştığı aksiyon-komedi tü...